Programmering A

Introduktion
Första programmet
Strukturerad programmering
Variabler
Selektion
Sammansatta villkor
Iteration
Underprogram
Klassrum
Hjälp

Studiestöd
Programmeringslänkar
Utrustningskrav
Kontakta CFL

Senaste nytt
Till kursens början
Programmeringslänkar
Nationellt centrum för flexibelt lärande 2002

Det finns många bra sajter på webben om programmering.
Om du tycker att någon länk borde läggas till så tveka inte att kontakta din lärare!
Kontakta även din lärare ifall det är någon länk som inte fungerar!

www.borland.com dvs företaget som gjort bl a Delphi

Uppdateringar till de olika versionerna av Delphi:
www.borland.com/devsupport/delphi/downloads/index.html

www.programmersheaven.com har mycket smått och gott

En sajt med väldigt mycket artiklar och lektioner inom programmering. Det finns flera programmeringsspråk att välja bland, Delphi finns naturligtvis med.
www.csoftware.se/point-blank/default.asp

www.idg.se/webstudio, mycket bra sida för webbmakare, men det finns programmeringstips också.

Pascal Programming Online här hittar du mer detaljerad information.

http://www.drbob42.co.uk/ här hittar du mycket om programmering. Rekommenderas!

Programmeringslänkar Upp
   Kursindex © HSw CFL 2002